EN FINARE FREDAG

VILKEN härlig dag jag haft idag! Till att börja med är det ju nationaldagen vilket innebar ledighet. Sen klev vi upp när vi vaknade och åt frukost på balkongen, sen åkte vi i morgonsolen mot Tvärålund och var nästan först på loppis. Där hittade vi 3 himla fina gamla pinnstolar som skulle åka med oss hem, men precis då tyckte någon annan samma sak så vi fick åka hem utan dom.. Osis! ynka 20 kr styck! Ångrar att vi inte fick med oss dem, som underbaraclara säger "det är inte de fynden man köper som man ångrar, det är de man inte köpte".
Men vi hittade lite smått ändå, dessa 2 saker fick följa med, för 60kr. 
 
 
Efter loppisen tog vi en promenad i byn och provspelade fotbollsplanen som jag hängde vid mycket oftare förut.. Casper tyckte det var himla varmt idag, lilltungan längde ut hela dagen.
 
 
Sen åkte vi vidare till Vindeln och parkerade vid älven och promenerade till kvarn och köpte mjukglass. När jag åker till Vindeln nu för tiden måste jag alltid köra några varv runt byn för att se att allt ser ut som det gjorde en gång i tiden. Och minnas lite såklart! Älskade fina Vindeln.
 
 
 

Kommentera här: